..

..they say i look fine, but if walls could talk, they'd tell you all about how much I break apart..


ett tag sen..

Ja, det va ett tag sen.. Och vad har då hänt sen sisst.. Ganska mycket..

I Måndags jobbade jag och sedan Träffade jag Remona för vår Dagliga promenix.. Under denna vackra, varma promenad bestämde vi oss för att göra en fruktsallad och åka ut till havet och sätta oss. Så det gjorde vi. Vi åkte först hem till henne så hon fick byta kläder, sedan tankade vi lilla golfen, sedan åkte vi till frukt och grönt i nödinge och köpte massa gott och nyttigt. :) Sedan åkte vi hem till mig för att jag skulle byta kläder och så skulle vi göra iordning våran goda middag. :) Tillslut fick vi jkommit i väg och satt oss på en mysig klippa vid havet. :) Det va mys. Tack gumman. :)

I Tisdags var jag med Gummsi på Allum. Där fikade vi och jag köpte ny mobil. Samsung Soul. :) Den é fiiiin. :) Jag & gummsi fikade även och kollade affärerna. Gummsi fick i alla fall köpt sig en almenacka. :) Tack gummsi för en mysig dag.. Efter det blev det promenix med RemonaGumman. :)

I går jobbade jag och sedan mötte jag Remona för våran lilla promenad. :) Alltid lika trevligt att prata med dig gumman. :)
Sedan ringde jag gummsi på vägen hem också, Tack för att du pratade lite med din förvirrade vän :)

Nu sitter jag på jobbet och i kväll blir det promenad med Remona igen. :)

Ta hand om er. Puss

Updatering..

Borde kankse uppdatera, men det finns inget att säga...

Hold me in your arms..

.. and never let me go..

Ja, det är lite jobbigt just nu.. Men allt löser sig med tiden, eller hur?


Nu sitter jag på jobbet och skalla alldeles strax ta tag i det igen.
Men jag har verkligen inte arbetslust nu..

I Kväll kanske det blir promenad med Remona Gumman, Hade vart trevligt om det blev av..
Det är så skönt att prata med dig gumman. Tack för att du stod ut med mig igår.
Tänker på dig & din mormor.. Take care..


Skall lägga ut bilder från min & gummsis dag också, men när det blir får vi se. ;)


Puss på er..


..

Sitter o väntar på Remona nu.. Tankarna väller genom mitt huvud. Varför skall det vara så svårt med så enkla saker.. Det är väll bara att skita i det. Kanske, kanske inte.. Jag vet egentligen inte.. Det är svårt nu.. Men det kanske är så det måste vara. Kanske växer jag med detta, kanske faller jag.. Jag vet inte riktigt.. Kanske är detta det som tar meningen, kanske är det det bästa. Men varför? Varför skall människor kontrolera och manipulera varandra? Ja, inte vet jag.. Saknar dig..

Onsdag. :)

Jaa, för några dagar sedan bestämde jag & min gummsi mig för att vi skulle åka till Alingsås så dit begav vi oss idag.. Jag var hos henne vid halv 12 typ så begav vi oss. Först åkte vi till Möndal för att hämta ett paket fråm Mary Kay. :) Sedan åkte vi mot målet.. I Alingsås så gick vi runt och kollade lite och sedan tog vi oss en mysig fika på ett café där.. Sedan åkte vi hemmåt och när vi hade kommit en bit bestämde vi oss för att åka till Ikea ör att kolla badrumsskåp till mig & älsklingen. Men där hittade vi inget så vi begav oss till Bauhouse men inte heller där hittade vi något.. Vi vill ha ett lite mindre än de som finns överallt.. Efter det så Ålte vi till Elgiganten för jag vill ha en ny mobil.. Men det blev inget, för jag har ingen ekonomi till det just nu.. sedan är ju inte min så gammal heller.. Så det får vänta lite.. Sedan var vi hungriga för ingen av oss hade ätit Frukost.. Så vi åkte till Emmas place och åt Pizza. :) Efter det så åkte vi till Emma's pappas grav och hälsade på han.. Sedan åkte vi och skulle egentligen hemmåt.. Men vi bestämmde oss för att åka till rammberget och ta lite kort.. & kort blev det.. typ 218 st. :P Efter det begav vi oss hemmåt..  Så sa vi hejdå och jag drog vidare..
Tack för en underbar dag gummsi. Jag älskar dig vännen. Med dig har man alltid lite kul. :)

Sedan var det till att åka hem snabbt som fan.. För ag skulle till skepplanda och möta RemonaGumman för våran dagliga promenad.. :) Det är det man ser fram emot varje dag.. Sedan har vi så mycket att prata om också.. :)
MysPys!

Nu ska jag åka med Älsklingen & Tobbe & lämna tobbe.. Så nu gick jag..

PussHej!

promenad..

Det blev en promenad i går i alla fall.. Jag gick med Sofia och hennes kompis.. :)
Sedan hände det massa annat igår också.. Jag jkobbade först, sen hem till sofia för att byta om, sedan till nödinge på Mary Kay möte.. Jossan & Sofia fick en Make. Snygga blev dom. :) Sedan hem tll sofia för att gå frövet runt, sedan åkte jag till svärmor där det var massa folk.. Sedan åkte jag & älsklingen till tobbe där Gummsi & karina var.. Sedan blev det till att åka hem & lägga sig.. :P

Idag kom jag till jobbet & blev spådd, det va lite intressant.. :)

Ikväll blir det promenad med Remona gumman. :)

Nu ska jag jobba vidare. Puss på er!

Tankar & funderingar..

Varför?

Bidde inget..

..ut & gå idag.. Remona kunde inte.. Någon annan som vill gå med mig?

Helgen..

För en gång skulle har jag vart ledig i helgen..
I lördags var jag med Remona och Jessica på vadbacka.. Det va kul. :)
Kvällen startade hos Lotta & Mika där jag & Remona gjorde oss iordning, sedan kom Remona på att hon hade glömt sin jacka.. Så hon ringde Hampus som fick köra oss till Lödöse och hämta den.. Så fort som fan fick vi packa ihop oss och åka.. Sedan släppte han av oss hos Jessica där va vi & förfestade.. Vi tjatade lite och hade det mycket mysigt och tiden rann i väg.. Sedan körde Jessicas pojkvän oss till vadbacka och väl där så Raggade Remona drinkar till oss det första hon gjorde. Go Girl! Kvällen bestod av mycket dricka, trevlga människor och en trasig katt transport. :)
 (Det går inte & sitta på en katttransport i plast!) Tack tjejer för en trevlig kväll!
Älsklingen kom & hämtade mig också.. Tack älskling. :)

Igår blev det en riktig Dagen Efter dag.. Jag och älsklingen myste med frukost och sedan fick vi åka och hämta mina grejer som var kvar hos lotta & mika. Sedan plockade vi upp tobbe och åkte & handlade Mys till kvällen. :)

Idag har jag jobbat, sedan skall jag snart på Mary Kay möte med Sofia & Jossan. Sedan blir det promenad med Remona Gumman.. Blev inget av det i helgen.. :( Men nu får vi skärpa oss. :P

Puss & Kram!

...

Your jealousy makes me famous!

Working..

Yes, det är vad jag gör nu.. men dom ligger & sover så det finns inte så mycket att göra just nu.. Kvällsarbetet är färdigt så nu sitter jag här.. Vad ska jag säga..

Idag har jag färgat håtret på en tant på jobbet. Det gick bra, ända tills jag skulle skölja ur det.. Tanten blev pisseblöt och jag blev aldeles prickig av hårfärg. Dessutom när jag skulle lägga in hennes tröja i tvättmaskinen så hade någon lagt tvättmedel i fel fack och när jag skulle ta ut det så skvätte jag tvättmedel över hela mig.. så jag är helt prickig nu.. Snyggt.. eller inte..

Det är en hel timma kvar tills jag slutar.. Vad skall jag roa mig med tills dess?

Jaja.. imon blir det jobba, men i helgen är jag ledig hela lördag & söndag. Nice..
Kanske ska med Remona till Vardbacka, hoppas.. Alltid lika kul att umgås med dig gumman.
Eventuellt skulle jag & älsklingen ut till landet och äte middag med familjen oxå, Mamma ville se hur jag såg ut sa hon.. Det va ju ett tag sen..

Puss på er!

Kris?

Tor att jag har hamnat i en 21 års kris.. :p
Har färgat håret så jag nästan é helt blond, vill göra något ännu drastiskare med mitt hår, typ klippa lugg eller klippa hela kort? Bokar en resa till Turikiet i två veckor, utan att egentlien veta hur jag skall ha råd med den (den är nu betald), Tatuerar mig och bestämmer mig för att leva ett sundare liv. Hmm..

Jaja.. sedan sist har väll inte så mycket hänt.. Jag kan skriva en lista.

Onsdag förra veckan bestämmer jag & Lotta oss för att gå en timmes promenad varje dag tills vi åker till Turkiet.
Torsdag gör vi detta + att jag jobbar.
Fredag med + att jag jobbar.
Lördag jobbar jag 13.5 timmar + gåt ut & går i en.
Söndag jobbar jag 14 timmar sedan tänkte vi gå ut & gå, men det regnade, MYCKET!.
Måndag Springer jag till banken och för över och sätter in pengar åt alla håll, Åker till älvängen och möter Maddo, åker  vidare för att bli tatuerad, tatuerar mig, åker till lotta och betalar resan till Turkiet (efter massa strul), åker på möte med mary Kay med gumman Remona, Åker hem till lotta och går en timma. Nu har vi även värvat en ny gång medlem. Remona.
Tisdag jobbar jag och samtidigt färgar jag håret.. & sedan blev det en promenad. Idag hade vi förlorat en gå medlem som skulle gå på bio, men vi fick då med oss en ny. :) Mala-Mala.
Onsdag Jobbade till kl. 14. Åkte hem till lotta, möttes av en plågad Lotta i Sling mössa.. Färgen räckte inte så då fick jag vända och köpa mer.. Kommer tillbaka och färgar klart, en till som blev blondin, men denne fick även rosa slingor. Sedan skulle vi gå ut & gå.. men nej, då börjar det regna så vi får vänta en stund, då ringer det i lottas telefon, det va ann-sofie. Hon fick för sig att ta en tripp till sthlm och behövde chauför till tåget, Omedelbart! Så medans lotta gjorde det städade jag & HanniBann hennes & Alex rum. :) Sen kom lotta och ÄNTLIGEN kunde vi gå ut & gå.. :)

Okej, det va en del ändå..

jaja! PussHej

Vårat Hotell. :)


hej hopp ...

Jaaa, jag har vart lite dålig på att uppdatera min blogg den sista tiden..
men det beror på att jag vart uppbokad med jobb och annat..

Och idag tänker jag väll inte skriva något heller egentligen..

Här bestämt mig att leva ett hälsosammare liv från och med idag.. :)
Men det är kanske inte så intressant för er att veta.. :P

Puss på er.. Jag uppdaterar igen när jag har mer tid och mer inspiration..


NEJ! Jag kom på en sak.. Jag har ju bokat en resa till Turkiet. :D Det kan ni ju få veta.. :)
2 veckor.. En med Lotta, Mika och barnen & sen så stannar jag & älsklingen kvar en vecka som vi har aldeles för oss själva. :) MysPys!


Jag ska ha semester!


RSS 2.0