Opi

Med risk för att spamma min egen blogg något..

.. Om någon undrar vad jag önskar mig när jag fyller år....


Bugaboo

Förresten, vi ska ju sälja vår andra vagn.. Här är annonsen på blocket..

http://www.blocket.se/goteborg/Bugaboo_cameleon_40739283.htm?ca=15&w=1

För er, om det nu finns nån, som läser min blogg kan jag fixa ett special pris, bara för att vara lite snäll sådär. ;)


Smartson!

Nu kan DU få testa en nyhet i yoghurtvärlden!

Klicka in på länken å följ anvisningarna, så kan du bli en av dom som får testa My Moment, en drickyoghuer från Lindahls mejeri!

http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=1173&NL=197&N=1131&SI=330635&URL=http://smartsontestpilot.se/mymoment/bli-testpilot/

// Liinda


Vi har blivit..

Med ny vagn! En emmaljunga scooter S! Och ja, jag älskar den! Ska väll inte säga för mycket än, men den verkar toppen! Det blir nummer 5 i samlingen.. Ja, det är lite sjukligt jag vet.. ;)

Sen annars har vardagen rullat på.. Vi har busat å lekt å i helgen var vi på dop å födelsedagsfirande.. :) trevligt som tusan!

Annars så har vår inneboende inte vart så mycket inneboende det senaste. Det känns.. Tomt. ;P

Vagnen ( våran är dock röd) :


Jag har blivit...

.. Med en ny tatuering & jag älskar den!


Trodde ni jag glömt?

Nix, jag har bara inte prioriterat att blogga dessa underbara soliga dagar..

Så, vad har jag gjort? Jag hat vart ute i solen å njutit med vänner å familj!
Vi har vart vi havet å lekt å solat å så har vi vart i slottskogen. Mysigt värre! :)

Idag får vi se vad vi hittar på.. Nått Kul blir det nog. :)


Sötaste bästa kompisarna!


Vilken natt!

Meja somnade inte förän 21.30 igår.. Ock eftersom hon hade hög feber tänkte jag att nu lär hon ju vakna 100 ggr inatt.. Men nej, hon sov, & sov, & sov HELA natten i sin säng utan ett enda uppvak! Till kl 9.00!! Det va precis vad vi behövde!

Idag verkar hon må bättre å vi får se vad dagen har att erbjuda! Det ser ju ut som det e strålande väder idag med, så vi lär la ge oss ut i solen! Man kan ju inte sitta inne en dag som denna! Det går inte för sig!

Meja roar sig med att laga mat såhär på morgonkvisten..


Mjukglass!

Solen skiner, meja har feber. Men vad gör det en vacker dag som denna?! Hade en pigg tös här hemma trots 39,7 i temp å jag har hört att frisk luft skall vara bra för allt?! ;)

Så vi tog på oss lite(!) kläder å hoppade i våra converse å traskade bort mot Kungälvs fästning.. Målet va att äta glass, mjukglass! För har som inte världens godaste glass så vet jag inte! Jo, dom har bannemej världens godaste mjukglass! Gräddig å fet, precis som den ska vara! Ingen va lyckligare än lillfia feber! :) Jag har hört att glass skall hjälpa? Så frisk luft å glass, nu borde hon ju bli frisk!

Nu sitter jag å Nancy i soffan med fötter som gör ont! Någon som vill ha mina lilltår?! Dom är dubbelt så stora så man får ju dubbelt så mycket, bra deal va?! Aldrig lär man sig, hur många gånger har man inte klagat över att man får ont av dessa jävla skor! Massa, men dom är ju så fina! ;) converse jävlar!


Feber!

Jahopp, få vaknade jag inatt av att en liten tjej stog å grät i sin säng.. Jag har lixom känt på mig att det vart nått på g å inatt kom det.. Feber, hög, hög feber.. :( Å efter att ha försökt natta den lilla flisan i sin säng bar jag över henne till oss, jag tänkte att hon kanske skulle somna bättre där, men nä! Men what to do? Jag vet ju själv hur fruktansvärt jobbigt det är att sova med feber, inget är lixom bra.. För varmt, för kallt, för jobbigt, för svettigt and so on.. Så vi låg vakna inatt en stund, närmare 2 timmar faktiskt. Gissa om denna morsan va trött när vi vakna i morse..
Så det va bara att ställa in dagens planer å stanna hemma.. Så nu ligger flisan å sover å jag sitter i solen å njuter, inte fy skam det heller. ;)

Ha en underbar dag! Solen skiner ju å det är riktig sommarvärme! :)


Kärlek vid första ögonkastet!

Idag har vi vart på shopping tur! Å Jajjemen, jag fick hittat mig en del.. Eftersom jag gått ner en del i vikt, närmare 12kg faktiskt så passar inte mina kläder riktigt så bra som jag skulle önska.. Så jag shoppade en del snygg plagg idag!

Bland annat denna skönheten från odd Molly! Visst e den underbar?! Bra mycket snyggare på också. Love it! <3


Ikea, Utelek & fingerfärg..

Ja, efter vi hade väntat klart igår på Nancy åkte vi förbi Ikea för lunch.. Jag hade ju tänkt att meja skulle ha somnat till vi kom fram, Men lilla meja hade andra planer än sin mamma.. Så vi fick ta oss några varv på Ikeas parkering tills hon somnade, vilket hon faktiskt gjorde tillslut.. :) Så vi fick i oss lunchen, nästan hela i alla fall, medan hon sov.

Sen åkte vi hem å lekte! Gungade å kollade på alla änder å andra fåglar. Det va så uppskattat att hon inte ville gå hem. ;)

När hon hade somnat satte vi oss med ostbricka å vin! <3 Det är mys!

Idag är jag tröttast i stan, för vi satt uppe lite för länge igår. Vi satt å spelade kort å tiden lixom bara flög iväg.. Och självklart väljer det lilla underverket att vakna precis när jag är på väg att somna som en liten gris, precis i det där mellantinget ni vet? Jahopp, vänder mig om för att knacka på min sambo, men nä, han va visst på toa, så då va det bara att kliva upp..




Väntar..

Ja, jag å min superduktiga lilla tjejja sitter i bilen å väntar på Nancy som är inne på banken.. Helt hysteriskt många innan.. Men Nordea får ju skylla sig själva när som stänger alla kontor de har å väljer att bara ha rådgivning där ist.. Galet!

Meja roar sig med att äta russin å leka med några enkronor hon hittade i bilen.. Sen är ju alla människor å bilar mycket intressanta också. Så hon står här å gapar på alla som går förbi.. ;) älskade barn! <3


Det finns så mycket..

.. Som jag skulle kunna köpa till Meja.. Hur söt e ju inte denna lilla jeans jacka?! Mitt shoppingsug e enormt just nu!


Bio å rödvin!

Igår mötte jag å Nancy upp Madde för att gå på bio. :) vi såg Hungergames, en film som faktiskt va riktigt bra! Fyllt av oförutsedda händelser, spänning å såklart ett litet inslag av romantik. Riktigt bra!

Eftersom vi inte kunnat tjata av oss inne på bion så va det ju givet med vin å girltalk efteråt. Så vi tog vagnen hem till Madde å intog soffan med kaffe å en box rött. Tack som fan tjejer för igår!

Idag bankar huvudet gött, rödvin brukar ha den effekten på mig, men det va det värt! :)


Inneboende.

Jag å la familja har skaffat oss en liten inneboende. :) vad för man inte för vänner? allt!

Mejas sovstunder på dagarna blir frisör å spa time för oss. :) Ett ypperligt sätt att fördriva tiden. :)


RSS 2.0