keep up the good work..

Idag har det varit en dag i skolan..
Fattar inte att allting ska vara så himmla luddigt. Inga strikta direktiv och massa, massa flum. Kursansvarig som byts ut och ingen som håller koll på nått? Bra föredömmen? Men vi ska minsan hålla koll. Allt ska vara perfekt och kraven är enorma. Fick en uppgift i fredags som skall vara klar på torsdag.. 6x17 frågor som skall besvaras utifrån en bok. Kul? Nä. Speciellt inte eftersom vi har en miljard böcker till att läsa. Men visst, för vi har ju inget liv, eller hur?!

Annars så är jag mycket trött på min vardag. Känns som om dagarna bara passerar utan att lämna några vidare avtryck som jag kan spara i minnesbanken. Men visst finns de de dagar som ´lite ljusare och mer lusstfyllda än andra oxå. Men just nu känns det som om de är betydligt myket färre än de som bara passerar, meningslösa och fulla med måsten.

Tur att man har en del menings skapande människor i sin omgivning ändå. :) Kärlek till er.

Nä, nu får det vara bra..

Over and out.


So..

.. då va det dax igen.. :P
Det är lite tid emellan..

Men, vad har hänt sen sist..

Jo, jag har vart ute med Remona gumman & Jessica. :) Det va en trevlig kväll må jag säga.. Haha, vissa människor blir man inte klok på.. Men vad ska man göra, Det va som Jocke sa.. det é barnsligt.. Och visst é det de.. Men vad ska jag göra åt henne? Finns inte så mycket.. Kul att veta att han bryr sig iaf.. :P
Sen har jag även vart & fikat med dessa två små flickorna.. Pratade m,ycket om denna lördagn då.. Men även om mycket annat. Ibland är det skönt att prata av sig lite..

För att göra ett stort hopp nu då.. ( lider av alseimers light & minnesluckorna blir bara större. ;) )

Igår träffade jag min lilla gummsi. Vi va på backaplan och köpte present till våran lilla vän. Dock något försenat.. Men bättre sent än aldrig.. :P Sen åkte vi till torslanda och hälsade på ingo.. Vi stannade där en stund och pratade lite med honom.. Sen visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen så vi körde en sväng.. & då mötte vi någon på vägen. Nästan helt säkert på att det va en gammal vän till mig.. Ibland undrar jag om vissa möten har en mening.. En liten dåld baktanke.. :P Vi funderade på om vi skulle kidnappa joel boel, men hans mamma svarade inte när vi skickade sms så det blev inte så.. I stället åkte vi till net on net & köpte en data väska till mig. ÄNTLIGEN hade Golla kommit ut med väskor till 13 tums datorerna. & en rosa dess utom.. Kan det bli bättre? Sen va jag tvungen att köpa lite filmer också.. 4 st närmare bestämt.. :) Så, då hade man fått göra slut på lite pengar igen..
Efter Net on Net bar det av till Mc Donalds där jag & gummsi tog var sin CheeseBurgare. Vi va lite sugna..
Sen åkte vi upp till kungälv för att möta en Tobias & en Älskling. Med dom i släptåg gick vi & handlade mat som vi skulle tillreda och senare äta.. Sen åkte min lilla gummsi hem.. & kom aldrig tillbaka.. :(

Idag har jag legat och läst hela dagen, förutom när jag kollade på våra bästa år. Igentligen borde jag ta tag i den där boken igen. Men jag orkar verkligen inte..

Ibland känns det som om ork är något som man borde haft mer av.. Eller a, typ alltid..
Jag är så himmla trött hela tiden. Kanske beror det på att jag har så många bollar i luften.. Så många tankar som flyger igenom och cirklar runt. Så mycket som skall göras hela tiden & aldrig något som blir gjort. Eller blir det de?
Jo, men det finns alltid något mer att göra.. Saker att planera, saker att slutföra, saker att ådstakomma, saker att göra..
Varför så många bollar i luften?


Have faith, always keep an open mind.
Take care..


yes..

sisst va det gummsi som uppdaterade min blogg så jag tänkte att det kanska va min tur nu. :)

Jaa.. Jag har ju som sagt vart i turkiet. Det va helt underbart att få komma iväg från den gråa trista vardagen och bara inte tänka på nått.. Nästa gång jag får för mig att åka iväg någonstans, vilket lika gärna skulle kunna vara imon, så är det jag & älsklingen som åker. :) Bara vi två.

Sen så träffade jag underbara josse i onsdags. Jag fick ett sms nä jag precis hade lagt mig. Hon frågade om jag kunde komma ner till krogen som ligger på vä.gatan och säga hej. Och visst kunde jag det. Där satt hon och hennes kompis elle. Det blev en hel del tid för hej under kvällen då vi valde att prata ganska mycket och senare bege oss in till stan. Kl.22 fick jag sms:et och begav mig ner och kl.4.30 var jag hemma i min säng igen. Men jag ska inte klaga för jag hade en otroligt trevlig kväll med er flickor. :) Sen när vi skulle hem ringde jag & väckte min lilla gummsi. Förlåt vännen. Tur att du kunde somna om så snabbt igen. :)

I torsdags vaknade jag 11.30 och började gör mig iordning för en tur till trollhättan med Louise. Det va mysigt att träffas gumman. Vi kollade lite i affärerna och sedan tog vi oss en talrik med pasta i kantarellsås. Sean kollade vi lite till. :)

Idag har jag vart i skolan, det va mindre kul.. Men det får funka. Man vill ju ha en ordentlig utbildning. Så man kan få jobb. ;)

Jaja, ikväll blir det idol. :)
Imon blir det kankse björn rosenström med elle med vänner och kankse mårten. Någon som vill med?

Ha det fint!

Hej alla glada där ute!

Eftersom att min tokiga sega bästa gummsi aldrig skriver i sin blogg, så tänker jag göra det åt henne =P
Just nu sitter hon och matar lilla Joel, jag (Emma) och linda ska vara barnvakt!
Idag har vi varit på Backaplan en snabbis och linda har även varit på lindex och köpt lite kläder och hon har träffat Lotta en stund! Om barnen va med vet jag inte... sen så har hon humm... varit utomlands (sen hon skrev sist asså) och hon har varit ute med mig och massa andra när jag fyllde år... sen så har hon börjat skolan igen... vilket hon tycker jag JÄTTE JÄTTE JÄTTE roligt! =D
Hon jobbar även en del.... (tror jag)

humm ja vad ska jag mera skriva då....tror det va allt.. för jag vet inte exakt allt vad hon har gjort.... jo varit på kräftskiva oxå vet jag! haha ...

men nu ska jag gå och vara social emot min tokiga bästa gummsi igen... och emot tokiga bästa Joel såklart! =)

Ha det bra alla där ute!

Linda hälsar nog till er! =PGummsi, nästa gång är det din tur att uppdatera!! Tack å hej!
Jag älskar dig min bästaste bästa Gummsi!
Puss & Kram Din Gummsi!

RSS 2.0