So..

.. då va det dax igen.. :P
Det är lite tid emellan..

Men, vad har hänt sen sist..

Jo, jag har vart ute med Remona gumman & Jessica. :) Det va en trevlig kväll må jag säga.. Haha, vissa människor blir man inte klok på.. Men vad ska man göra, Det va som Jocke sa.. det é barnsligt.. Och visst é det de.. Men vad ska jag göra åt henne? Finns inte så mycket.. Kul att veta att han bryr sig iaf.. :P
Sen har jag även vart & fikat med dessa två små flickorna.. Pratade m,ycket om denna lördagn då.. Men även om mycket annat. Ibland är det skönt att prata av sig lite..

För att göra ett stort hopp nu då.. ( lider av alseimers light & minnesluckorna blir bara större. ;) )

Igår träffade jag min lilla gummsi. Vi va på backaplan och köpte present till våran lilla vän. Dock något försenat.. Men bättre sent än aldrig.. :P Sen åkte vi till torslanda och hälsade på ingo.. Vi stannade där en stund och pratade lite med honom.. Sen visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen så vi körde en sväng.. & då mötte vi någon på vägen. Nästan helt säkert på att det va en gammal vän till mig.. Ibland undrar jag om vissa möten har en mening.. En liten dåld baktanke.. :P Vi funderade på om vi skulle kidnappa joel boel, men hans mamma svarade inte när vi skickade sms så det blev inte så.. I stället åkte vi till net on net & köpte en data väska till mig. ÄNTLIGEN hade Golla kommit ut med väskor till 13 tums datorerna. & en rosa dess utom.. Kan det bli bättre? Sen va jag tvungen att köpa lite filmer också.. 4 st närmare bestämt.. :) Så, då hade man fått göra slut på lite pengar igen..
Efter Net on Net bar det av till Mc Donalds där jag & gummsi tog var sin CheeseBurgare. Vi va lite sugna..
Sen åkte vi upp till kungälv för att möta en Tobias & en Älskling. Med dom i släptåg gick vi & handlade mat som vi skulle tillreda och senare äta.. Sen åkte min lilla gummsi hem.. & kom aldrig tillbaka.. :(

Idag har jag legat och läst hela dagen, förutom när jag kollade på våra bästa år. Igentligen borde jag ta tag i den där boken igen. Men jag orkar verkligen inte..

Ibland känns det som om ork är något som man borde haft mer av.. Eller a, typ alltid..
Jag är så himmla trött hela tiden. Kanske beror det på att jag har så många bollar i luften.. Så många tankar som flyger igenom och cirklar runt. Så mycket som skall göras hela tiden & aldrig något som blir gjort. Eller blir det de?
Jo, men det finns alltid något mer att göra.. Saker att planera, saker att slutföra, saker att ådstakomma, saker att göra..
Varför så många bollar i luften?


Have faith, always keep an open mind.
Take care..

Kommentera

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0