Candy, godis, snask..

Kalla det vad du vill, men det va vad vi mumsade i oss ikväll.. Alla vet hur man pratar om att lagom är bäst.. För oss var det mer "lagom är mest"! Vi va sugna på en hel del när vi åkte till ICA maxi förut kan jag ju säga! Haha!
Nu då? Va det värt det? Njaa.. Jag mår illa! Visst va det gott, men ja.
Man ska ju äta med måtta sägs det ju, vart va han idag lixom? ;)

Detta var vad vi kom hem med (& nästa klämde i oss allt av) :


Tripp

Ja, när jag började skriva detta inlägget satt jag å meja i bilen å väntade på Nancy, vi skulle ta oss en liten tripp till, ja, någonstans.. Vi visste inte riktigt..

När vi satt i bilen bestämde vi oss för stan.. Mycket mysigt! Vi började med att dra oss till Kungsgatan, väl där kom jag på att jag glömt mobilen i bilen.. Så vi vände å gick tillbaka till heden där bilen stog.. När vi hade kommit dit hade lilltjejjen somnat! Skönt! Så vi satte oss på en uteservering, det e ju trots allt juni! Å drack kaffe å käka blåbärspaj! Mums som fan va det!

Sen knallade vi bort mot h&m där Nancu hittade lite smått å gott! Ja, som vanligt, shoppade bara saker till Meja! Ett par jeans från kappahl för 100:- & små tofsar att sätta i hennes lilla bebishår. :)


Vilket slit!

Ja! Indeed! Jag hade en söt, sur liten tjej som inte ville ha sin välling ikväll.. Vi köpte en annan, för sen vi brukar ha fanns inte i butik när vi skulle köpa.. Så idag när vi skulle ge henne den kom den reaktion jag hade väntat, skrik å uppgivenhet, tårar å fläktande! Jahopp, vi befinner hos oss vänner, Ica stängde för då 5 minuter sen å vi hade haft en bit att köra för att komma hem..
Hmm.. Jobbigt!
Så, Ida ringde en vän i närheten å frågade om hon hade någon hemma. JA! Det hade hon! :) räddande söta ängel! :)
Vi kommer hem, byter ut vällingen i flaskan å testar på nytt. Samma reaktion?! Men hallå? Det är annat i nu.. Men min trötta lilla tjej ville inte lyssna/förstå set just då.. Så det va bara att försöka natta utan välling då, & det gick faktiskt.. :)

Men nu e jag lika trött som det söta lilla miraklet som sover så sött i sin vagn.. ;P


Sutentmössor!

Ja, barnen sov ju som sagt, så jag å Idisen satte oss å lekte lite.. :) Hennes lillebror tar studenten snart, så hon erbjöd sig att baka cupcakes med studentmössor på.. & ja, jag var väll här vid rätt tillfälle. ;) för jag blev inblandat i hennes projekt.. ;)

Det blev mössor, rosetter, flaggor & tärningar.. & en wonderbaum(stavning?).. Han gick ju trots allt fordon transport.. :)

Såhär blev resultatet.


Invigning!

Idag vart det invigning av nya vagnen! Den är grym! & snygg! :) & lillfia verkar tycka den e godkänd med, för hon sover fortfarande.. :) glad mamma!

Sen blev det våfflor med Ida i lilla kode! :) mums tycker denna Linda då hon vikt väktat sen i februari.. Nu har jag haft några fusk dagar då motivationen svikit mig, men det blir nya tag på söndag! Det har ju gett så grymma resultat å är inte ens jobbigt eller svårt! Så det passar mig utmärkt! :)

Det finns även en app till iPhone, möjligtvis android med, vad vet jag?! Å appen gör det hela mycket lättare! :)


RSS 2.0